تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۱۱۶۲۳۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
معاون اداره سلامت دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: دامی که کشتار می‌شود، حتما باید ۲۴ ساعت لاشه و آلایشش شامل دل، جگر و... را در دمای پیش‌سرد بین ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد قرار داد.

طنین همتی | شهرآرانیوز، دکتر محمود قربان‌زاده، معاون سلامت بهداشت اداره کل دام‌پزشکی خراسان رضوی، با بیان این مطلب گفت: پس ذبح دام و قرارگفتن لاشه و تمامی اعضای بدن دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش‌سرد، اگر دام مشکوک به بیماری باشد که تشخیص داده نشده در این ۲۴ ساعت با تولید اسیدی که در لاشه دام تولید می‌شود، گوشت سالم‌سازی می‌شود.


به گفته وی، بهترین کاری که شهروندان در آستانه عید قربان انجام می‌دهند، این است که دام را در کشتارگاه کشتار کنند و در پیش‌سرد کشتارگاه‌ها بگذارند و روز بعد برای تقسیم و قطعه‌بندی آن اقدام کنند. در غیر این صورت لاشه را در سلفون و در طبقات مجزا به‌طوری که قطعات روی هم قرار نگیرد، در دمای یخچال به مدت ۲۴ ساعت بگذارند.


وی تأکید کرد: بعضی شهروندان عادت دارند جگر گوسفند را بعد از ذبح دام پخت و بلافاصه مصرف کنند. اگر لاشه گوشت حاوی ویروس تب کریمه کنگو باشد، با پخت هم از بین نمی‌رود.


معاون سلامت و بهداشت این اداره کل گفت: در آستانه عید قربان و افزایش قربانی‌کردن دام ۱۷۶ اکیپ شامل ۸۷ دام‌پزشک، ۱۷۷ بازرس بهداشتی و ۳۴ ناظر شرعی در این گروه‌ها حضور دارند. تلفن چهاررقمی ۱۵۱۲ دام‌پزشکی استان پاسخگوی سؤالات شهروندان است. همچنین در مؤسسه صنعتی گوشت مشهد بدون حضور افراد گوشت را برایشان کشتار و پیش‌سرد می‌کنند و روز بعد در محل‌های تعیین‌شده شهروندان گوشت قطعه‌بندی‌شده خود را تحویل می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->